Kutse Vaikese Printsi auhinna pidulikule üleandmisele

Head ASSITEJ Eesti Keskuse liikmed!

Märts on teatrikuu ja 20. märtsil tähistame jälle rahvusvahelist noore vaataja teatri päeva. Ja nagu juba ilusaks traditsiooniks saanud, anname ka sel aastal välja Väikese Printsi auhinna. Auhinna on eelmistel aastatel pälvinud Rein Agur ja Taavi Tõnisson. Auhinna annab välja AEK juhatus koosseisus Marek Demjanov, Tuuli Potik, Maria Usk ja Kaido Rannik.

Seekord on nominente neli: Tartu Mänguasjamuuseumi direktor Triin Vaaro, näitleja ja lavastaja Mart Kampus, lavastaja ja tantsija Tiina Mölder (ZUGA ühendatud tantsijad) ning Noorsooteatri peakunstnik Rosita Raud.

Laureaat kuulutatakse välja ning auhind antakse üle 20. märtsil pärast Miksteatri etendust “Oscar ja Roosamamma. Kirjad Jumalale”. Etendust mängitakse Improteater IMPEERIUMI teatrisaalis (Ankru 10) algusega kell 19.00. Etendus on ühe vaheajaga ja kestab 2h 30 min. NB! Hilinejaid saali ei lubata! Lisainfo etenduse kohta: www.miksteater.ee.

Kutsume kõiki tasuta etendust vaatama ning pidulikust auhinna üleandmisest osa saama!

 

Registreerimiseks palume vastata aadressil press.miksteater@gmail.com hiljemalt 11. märtsiks! Kohtade arv on piiratud, seega, kes ees, see sees!