ZUGA helimüramistöötoad 1.-7. märtsil

Festival NAKS lükkub edasi sügisesse, kuid sellel nädalal on meil rõõm pakkuda sooduskoodiga “NAKS” ZUGA Ühendatud Tantsijate vahvaid helimüramistöötubasid, mida saab kodus üksi või koos perega teha.

Registreeri pilet, kasutades koodi “NAKS” (millega saad endale helifaili tasuta) ja vali omale meelepärane helimüramistöötuba SIIT.

Valikus on neli erinevat töötuba (helifaili) neljalt koreograafilt: Päär Pärenson, Tiina Mölder, Kärt Tõnisson ja Ajjar Ausma.

ZUGA helimüramistöötoad on lastele, noortele ja peredele mõeldud mängulist liikumisvõimalust pakkuvad töötoad, mida saab rakendada nii koolis, kodus, toas kui õues, et end ZUGA tantsijate loodud fantaasiarikaste audiofailide saatel veidi liigutada ning oma kujutlusvõime tööle panna. Nii, nagu raamatut lugedes tekivad igal inimesel oma kujutluspildid, saab ka siin töötoas ilma kellelegi ettenäitamiseta ise otsustada, kuidas hüpata üle ajalehekraavi, kuidas keerata ennast vaiba sisse rulli või langeda udusulena seitsme sekundi jooksul maapinnale. Saab koos sirutada ja painutada, saab patsutada ja loksutada, üksteisest üle hüpata ja üksteise alt läbi ronida. Müramine on kõige toredam just kambakesi koos ning väike müra… kuulub asja juurde.

Helimüramistöötuba saab nautida terve pere / kodus, õues, metsas, maal.

Fotod: Kris Moor (ZUGA/STL)