Artistic Gathering ja SAND festival Kristiansandis ootavad sind!

ASSITEJ International ülemaailmne Artistic Gathering festival kõigile laste- ja noorteteatriga tegelejatele toimub juba septembrikuu esimesel nädalal, 2. – 7. septembril väikeses suvises Norra linnakeses Kristiansandis SAND festivali raames.

KAVAS on põhiprogrammi lavastused (valitud üle 500 avalduse seast) teatritruppidelt üle maailma (Rootsist, Norrast, Šotimaalt, Taanist, Belgiast, Austraaliast, Brasiiliast, Jaapanist, Botswanast) beebidele ja väikelastele, koolilastele, noortele ning täiskasvanutele, samuti Põhja- ja Baltimaade eriprogrammi lavastused (sh Eestist!) Nordic venue’l, konverentsiosa, töötoad, arutelud, loengud, vaba aja tegevused ning festivaliklubi.

Festivalipassi saab endale soetada SIIT. Tavahind 2000 NOK (207 EUR), ASSITEJ liikmele 1600 NOK (166 EUR).

Võimalik on tulla ka vaid nädalavahetuseks, 5. – 7. septembriks (festivalipassi hind sel juhul 800 NOK / 83 EUR) ja saada osa 12 etendusest ning töötubadest, vestlusringidest, festivaliklubist ja muust. Selleks vali ostes STUDENT.

Majutuskohti soovitame otsida Airbnb vahendusel või booking.com lehelt. Lennupileteid Tallinn-Oslo-Kristiansand pakuvad Airbaltic, SAS, Norwegian (otsi Skyscanner.net lehelt)

Vaata lähemalt AAG 2019 kodulehelt.

Anna enda tulekust teada ka ASSITEJ Eesti Keskusele või küsi lisa: assitejeesti@gmail.com

Kohtumiseni Kristiansandis!